tiistai 17. syyskuuta 2013

Galaksien luota päätyy pölyjen pyyhintään ....

On taas viime päivityksestä vierähtänyt aikaa. Kesä meni ja syksy on selkeästi jo saapunut tänne Keski-Suomeen. Niin, miellän itseni edelleen keskisuomalaiseksi, vaikka vanha läänijako on ollut historiaa jo tovin, ei Länsi-Suomen lääni niin kotoisalta tule koskaan tuntumaan, kun on metsien ja järvien keskellä kauneinta Suomea syntynyt ja kasvanut.

Kesä meni ja töihin on palattu. Meillä on sairasteltu urakalla, minä kaikista pahimmiten. On jopa sairaalassakin vietetty aikaa. Onneksi pieni mies on aika hyvin säästynyt tältä flunssa-aallolta, ainakin toistaiseksi.

Tiedättekö miltä näyttää kun päätyy avaruudesta galaksien luota pölyjen pyyhkimisrätiksi ? Se näyttää ihan tämänlaiselta ...


Muistattehan varmaan taannoin tekemäni Andromedan galaksi-villasukat, postaus löytyy täältä. Juuri ne ihanuudet ja aika kalliista langasta. Niin, ne kannattaa laittaa PESUKONEESEEN ja 60 ASTEEN pesuun muiden vaatteiden sisässä. Kyllähän lanka, jossa on merinovillaa 70 % ja silkkiä 30 %, nyt kuusikymmentä astetta pesussa kestää ...
Kuten kuvista näkyy, sukat ovat lähes huopuneet kiinni ja tiivistyneet aikalailla. Ehkä jos oikein mielikuvitusta käyttää, saattaa löytää yhteneväisyyksiä piirakkamallin sukkakuvioon.

En ole vielä kokeillut, mitä uusintakastelu toisi tullessaan, olisiko näissä enää pelastettavaa. Onko kenelläkään kokemusta asiasta ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti