perjantai 3. toukokuuta 2013

Vyyhdistä kerälle

Nyt minulla on ne. Vihdoin ja viimein. Johan niistä haaveilin melkein kaksi vuotta. Nimittäin vyyhdinpuut ja kerijälaite.

Olen useamman kerran miettinyt niiden hankintaan, ainakin silloin kun olen neljättä tuntia taistellut jonkun lankaihanuuden kanssa ja yrittänyt saada vyyhtiä kerittyä nätille kerälle. Taannoin tein töitä Jaipur Silk Finon
kanssa useamman tunnin ja kyse oli sentään vain 50 gramman vyyhdistä.

Olen kokeillut eri tuoleja, erilaisia virityksiä, aviomiestä ja jopa yrittänyt värvätä pikku herraakin pitämään äitille lankaa. Arvaatte varmaan, mikä on tulos kahden viimeisemmän kanssa .... Joten, tein päätöksen ja tilasin ne itselleni Tinttamarellista. Kirpaisihan tuo aikalailla rahapussissa, mutta ajan myötä varmaan ovat kannattava ostos (toivottavasti, sillä näin perustelen itselleni tämän hankinnan).

Tässä hankintani, kuvat otettu Tinttamarellin sivuilta.Paketti saaapui muutamassa päivässä. Ja pitihän niitä tietenkin heti kokeilla kun tilaisuus koitti. Pikku herra toimi kyllä kiitettävästi apuna, kerijälaitteen pyöritys näytti olevan aika mieluista puuhaa. Välillä piti jopa rauhoitella pikku herran pyörittämisintoa, jottei langat aivan sotkeentuisi. Puolessa tunnissa oli kaikki lankavyyhdit siistillä kerällä. Kissapalloina, kuten pieni herra asian ilmaisi.

Tässä kuvarykelmä tuloksista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti