lauantai 25. toukokuuta 2013

Titityy titityy

Kesä on tullut, muutamana päivänä on saanut nauttia jopa hellelukemista. Ihanaa, en ole talvi-ihminen ollenkaan, inhoan lunta ja pakkasta. Vaikka villasukista tykkäänkin :).

Muutaman viikon ajan ei neulomukset ole edenneet ihan entiseen tahtiin, ilta-ajat on tullut aika tiiviisti vietettyä ulkona pienen miehen kanssa puutarhatöitä tehden. On istutettu, kitketty ja touhuiltu, leikkimökkikin on kesäkunnossa. Onpahan terassitkin pesty ja lettukestit vietetty leikkimökillä. Iltaisin on äiti nukahtanut pienen miehen kanssa samaan aikaan, ellei ole töitä tarvinnut enää tehdä. Kyllä, olen myös työnarkomaani, aika useasti se työkone on auki iltaisella kun talo on hiljentynyt. Ilta on paras aika päivittää dokumentteja ja eri materiaaleja. Onneksi langaton verkko on keksitty, tälläkin hetkellä päivittelen teille neulomuksiani grillikatoksella.

Titityy titityy - mikä muu kuvaisi tätä lankaa yhtä osuvasti. Novitan 7 Veljestä Linnut sarjan 278 Talitintti on kiva sini-keltasävyinen perussukkalanka.

Ihan perussukkia langasta en halunnut tehdä, jotain "jujua" niihin piti saada. Mietin pikku palmikoita tai piirakkasukkia tai Olgaa. Mutta langan kauniit värisävyt ovat jo itsessään upeat, päädyin kutomaan päällisosaan yhden nurjan kerroksen aina kymmenen kerroksen välein. Pohja on ihan perussileää ja kantapää tiimalasikantapää.

Ja tässä on lopputulos, yksinkertaista ja kaunista:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti