keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Broken Seed harmoniaa

Tein lahjaksi ensimmäiset Broken Seed- sukkani. Lankana käytin Novitan valkoista Nallea ja muutaman vuoden takaista Nalle Coloria, ruskeansinertävää. Broken Seed- mallineule on aika yksinkertaista; mallikerta koostuu seuraavista neljästä kerroksesta:

1. kerros: kaikki silmukat oikein
2. kerros: *yksi oikein, yksi nurin*, toista *-* kerros loppuun
3. kerros: kaikki silmukat oikein
4. kerros: *yksi nurin, yksi oikein*, toista *-* kerros loppuun

Tyypillisestihän Broken Seed- mallineuleessa käytetään kahta eri väriä.Itse käytin valkoista ja ruskeansinistä lankaa; ensimmäinen ja kolmas kerros valkoisella ja ruskeansinisellä kerrokset 2 ja 4. Blogeissa esiintyy toisistaan upeampia väriyhdistelmiä, kuten Kuunliljapihan ja Villalankasarvikuonon blogeissa näkyy. Sukkiin tein lyhyen 1 o, 1n - resorin ja tiimalasikantapään.


Tässä muutama lähikuva tuosta Broken Seed- neulepinnasta. Neule on kuohkeaa ja paksunoloista, toki käytössä varmaan tasaantunee aika paljon.Kirjavana lankana käytin Novitan kevät 2009 värikartasta olevaa Nalle Coloria, värinro 868, ruskea-luonnonvalkoinen-siniharmaa. Jos jollakin lankahamsterilla on tätä varastossa, olisin kiinnostunut ostamaan lisää. Minuun saa yhteyden jättämällä kommenttia tai sähköpostilla sinistasinista at gmail piste com. Vajaitakin keriä voi kaupata :).4 kommenttia:

 1. Tää on tosi ihana malli ja loppujen lopuks aika vähän menee lankaa, ni saa jämäkeriäkin tuhottua näppärästi :)

  VastaaPoista
 2. Piti vielä lisäämäni, että olen samalla mallilla tehnyt myös yhdet lapaset... Ja saatanpa tehdä toisetkin :)

  VastaaPoista
 3. Hanna, kiitos vinkistä ! Taidanpa kokeilla lapasiakin. Ainakin sukkien saaja on ollut niihin tyytyväinen. Täytyy varmaan harkita jos tekisi itsellekin samanlaiset, vaikkapa sinisävyiset.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa helpolta tuo broken seeds-neulominen ja näyttää kauniilta. Täytyyki testata heti sukkiin :)
  Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista