torstai 11. huhtikuuta 2013

Pienet papukaijasukat

Meillä on podettu flunssaa ja neulominen on ollut hyvin vähäistä viime aikoina. Kaikkea on langoista tekeillä, mutta mikään ei tunnu valmistuvan. Ehkäpä kun viimeinenkin räkänokka on tässä perheessä hoidettu kuntoon, löytyy äidiltäkin aikaa (ja voimia) puikkojen pariin.

Jokin aika sitten pieni mies pyysi että "pitää saada uudet villikset päiväkotiin". Kävimme kaupassa seuraavana päivänä ja hän jopa lähti mielellään lankaosastolle, olin nimittäin luvannut, että hän saa valita itse langan villasukkiinsa. Valintaa tehtiin huolella ja pitkään, 20 minuuttia meni miettiessä mistä hän sukat haluaisi. Novitan 7 veljestä- langan Papukaija päätyi sitten valinnan kohteeksi. Lanka taisi hurmata pienen miehen värikkyydellään.
Vaikkakin en itse olen niin vakuuttunut nykyään 7 veljestä langan laadusta (kts. aikaisempi postaus täältä), kudon siitä välillä edelleen. Varsinkin pienen miehen jalkaan sukkia, koska sukat ehtivät jäädä pieneksi (tai hajota) ennenkuin lanka menettää täysin muotonsa. Täytyy myös myöntää, että näissä pienen miehen sukkien / lapasten langanvalinnassa painaa aika paljon myös konepestävyys. Näillä kevään kurakeleillä ei kovin kauaa mitkään ulkokamppeet pysy siistinä ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti