lauantai 9. maaliskuuta 2013

Sukkalicious by Drops

Drops Designin sukkalanka kampanja Sukkalicious sai houkuteltua minutkin jälleen tilaamaan lankaa. Dropsin Fabel, Delight ja Big Fabel olivat useissa nettikaupoissa – 25 % tarjouksessa. Pitihän lankaa taas varastoon ostaa kun kerran tarjouksessa oli. Ihan kuin sitä ei ennestään jo olisi …

Nämä kotiutuivat Lankaidean nettikaupasta.

DSC00819

Kuvassa näkyvät tilatut Dropsin Fabel- langat; värit 162 Blue Sea (sinisävyinen) ja 674  (sini-ruskea-keltasävyinen). Mielestäni Fabel on hyvä perussukkalanka, superwash villaa 75 % ja 25 % polyamidia tuomaan kestävyyttä. Pienen miehen käytössä sukat ovat kestäneet hyvin, ainakin sen ajan mitä jalkaan mahtuu. Omaan käyttöön tehdyt ovat vanuttuneet hieman, mutta eiköhän niin käy kaikille villasukille jossain vaiheessa.

DSC00820

Lanka neuloutuu myös ihan mukavasti eikä Fabelin hintakaan ole huimaava, 50 g kerä maksaa useimmissa verkkokaupoissa n. 2,60 € – 2,80 €. Kahdesta kerästä saa neulottua hyvinkin naisen villasukat. Ja jos sattuu omaamaan kokoa 35 olevan jalan, kuten allekirjoittanut, yksi kerä riittää jos varret eivät ole kovin pitkät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti