lauantai 9. maaliskuuta 2013

SNY syksy 2011 joulukuun paketti - salaisuus paljastui

Posti toi jo heti joulun jälkeen ilmoituksen, että paketti olisi noudettavissa. Meillä sairastettiin ja ennätin postiin pakettia noutamaan vasta loppuviikosta.

Salainen NeuleYstävä syksy 2011 kierros oli siis lopussa ja tämä joulukuun paketti oli viimeinen, josta myös paljastui kuka on ollut minun SNY:ni ja lähetellyt syksyn ajan minulle paketteja, niin pieniä kuin isojakin ihania yllätyksiä.

Jännityksellä avasin pakettia ja tutkin kuka minua on muistanut. Salaiseksi Ystäväkseni paljastui Lettu, ”NeuleNirvana “- blogista,

Paketti oli jälleen runsas ja yllätyksiä täynnä. Mukana olleessa käsintehdyssä kortissa SNY:ni pahoitteli paketin saapumista vasta joulun jälkeen, mutta kuten arvelitkin, joulun jälkeenkin on mukava saada paketteja.Paketissa oli mukana kaksi kerää Novitan Crystal- lankaa kirkkaanpunaisena ja paketti ( 7 kerää ) Viola-lankaa tummansinisenä. Mukana oli myös Kotoilijan Viikkopäivyri vuodelle 2012, pieni koriste-enkelipatsas, tuikkuja ja piparkakkumuotti. Kaikki oli pakattu nätisti upeisiin paketteihin, mm. kullanväriseen peltipurkkiin. Juniori yritti jo omia tuota peltipurkkia ja enkeli-patsasta itselleen.

Kiitos sinulle Lettu jälleen kerran ihanasta paketista ! Ja kiitos koko syksystä SNY-kierroksen merkeissä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti