lauantai 9. maaliskuuta 2013

SNY kevät 2012: Maaliskuun paketti ja muutakin

Aika on taas vierähtänyt nopeasti, on ollut hieman raskas kevät kaikkien mukavien ja ei niin mukavien elämänmuutosten kanssa.

Posti toi jonkin aikaa sitten SNY:ni maaliskuun paketin ja se oli jälleen mieluinen yllätys. Jos tarkkoja ollaan, sain kaksi pakettia; ensin tuli “normaali” paketti, joka oli pääsiäisaiheinen ja päivä myöhemmin, sain yllätykseni toisen paketin SNY:ltä. Ensimmäisessä paketissa ei ollut minkäänlaista vihjettä siitä, että lisääkin oli tulossa joten voi arvata, että olin aika yllättynyt kun töistä tullessani postilaatikolle kipitin.

SNY yllätti minut jälleen ja niin upealla tavalla.Paketissa oli pääsiäisruohoa, joista osasta oli jo kuvan ottohetkellä Juniori istutukset tehnyt, höyheniä, Kana- aiheinen pieni kirja (on jo luettu useampaan otteeseen), Marks&Kattensin Fame Trend- lankaa (uusi tuttavuus) ja aivan ihana jenkkiautokortti. Tuo kortti pääsi jo kehyksiin, meillä kun noita jenkkiautoja harrastetaa.

Ja sitten paketissa oli mukana myös nämä:Aivan ihanat sinisävyiset Marks&Kattensin Fame Trend- langasta kudotut villasukat. Kiitos SNY, nämä oli juuri sopivat ja värikin osui nappiin. Minkä kokoisilla puikoilla kudoit ja oliko joku tietyn ohjeen silmukkamäärät sinulla noissa sukissa ? Jos vaikka onnistuisin saamaan yhtä hyvät sinun lähettämästäsi langasta.

Kakkospaketissa, josta mainitsin, oli tuossa pakettikuvassa näkyvä askartelupakkaus kahdelle huovutetulle pääsiäsimunalle.

Muutakin on saatu aikaan, tässä muutamia otoksia. Nämä kaikki ovat välmistuneet aikamoisella viiveellä, mutta valmista on tullut kuitenkin. Neuletakista en voi ottaa kunniaa, sen olen ainoastaan viimeistellyt, äiti teki siihen kappaleet kun nätisti pyysin, vedoten siihen että mummun mussukka ei anna äitin kutoa ...Kuva kyllä valehtelee värin, malli on Novitan syksy 2011 lehdestä eli tämä neuletakki: Kuva Novita
Nämä villasukat on kudottu 7 Veljeksen uudesta kevät-väristä. Näiden tekemisen yhteydessä opettelin samalla uuden sukkienteko- tekniikan; tekemään kaksi sukka yhtäaikaa ja aloitettuna kärjestä. Apuna oli Varpaista varteen- kirja.


Tein aivan ensin Juniorille Novitan Wool- langasta unisukat, harjoitteluversiot ihan kirjan harjoitteluohjeiden mukaan. Täytyy sanoa, että ensin meinasi mennä hermot kun tekniikkaa opettelin; kantapää ei ollut ihan helpoin juttu. Mutta pikkuhiljaa, nyt sukkia on tullut useammatkin samalla tekniikalla ja täytyy todeta, en usko että “perinteisellä” mallilla niitä enää teen. Tällä tekniikalla kun pääsin eroon täysin ” toisen sukan syndroomasta” josta aina kärsin villasukkia tehdessäni. Sen takia en ole kuvitellutkaan tekeväni esim. Novitan Nallea ohuemmasta langasta sukkia, kun ei ole kiinnostus riittänyt niin ohuella langalla tekemiseen. Nyt on jopa työn alla Dropsin Fabelista sukat ja hyvältä eteneminen näyttää.Nämä unisukat tein varpaista varteen- tekniikalla Dropsin merinolangasta ja ne ovat aivan ihanat jalassa. Kovaa kulutusta tuo lanka tuskin kestää, koska se on 100 % merinovillaa, mutta eiköhän unisukkina ne mene oikein hyvin.

Syksyn SNY- kierroksella sain SNY:ltäni Letulta paketissa ihanaa lankaa, Ilun handu duunaa verkkokaupasta, josta kudoin tuubihuivin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti